När PEAB på Midrocs uppdrag bygger ett nytt kontorshus om cirka 4000 kvm inom Västra Hamnen, Kv Kajutan, WTC Propellergatan Malmö så levererar Consilium Säkerhet Malmö dess brand- och utrymningslarmsystem via Elfast, Climat 80 AB, Malmö.

Precis vid vattnet i Västra Hamnen Malmö, med utsikt över Öresundsbron, Köpenhamn och småbåtshamnen bygger World Trade Center Malmö sin tredje kontorsbyggnad WTC Propellergatan. En glittrande diamant fylld av möjligheter för företag som vill erbjuda sina medarbetare en modern arbetsplats. Dessutom får du tillgång till världens handel genom World Trade Centers koncept, omfattande serviceutbud och nätverk.

Precis som många andra kontor och fastigheter inom Västra Hamnen Malmö så förses även WTC Propellergatan med ett interaktivt analogt adresserbart brandlarmsystem Consilium FG5000TM.

Bild/Illustration: WTC/Midroc