När Malmö Stad via Serviceförvaltningen Malmö Stad förstärker och uppgraderar brandskyddet inom den anrika dansrestaurangen Amiralen vid Folkets Park Malmö så levererar Consilium Säkerhet Malmö dess brand- och utrymningslarm. Beställningarna är en del av ramavtalet för brand- och utrymningslarm inom Malmö Stad som Consilium Säkerhet tecknat med Serviceförvaltningen Malmö Stad.

Amiralen i Malmö är en del av Malmö Folkets Park och stod tillsammans med Nöjesteatern klar runt 1940. Amiralen blev snabbt stans största och mest populära dansgolv. En omfattande renovering har gjort Amiralen till Malmös mesta nöjespalats med guldkant och glitter.

Precis som Nöjesteatern och Moriska Paviljongen inom Malmö Folkets Park så förses Amiralen i Malmö med ett interaktivt analogt adresserbart brandlarmsystem Consilium FG5000TM.