Malmö 2021-04-08

 

Consilium Säkerhet Syd AB har tecknat avtal om att förvärva AccessTeknik i Örestad. AccessTeknik arbetar med brand- och säkerhetsinstallationer och bolagen har under flera år haft ett nära samarbete. Consilium Säkerhet Syd har levererat automatiska brand- och utrymningslarm som AccessTeknik monterat och installerat till kunder och samarbetspartners.

Consilium Säkerhet Syd har som mål att växa inom sina marknadssegment därför har det förts en diskussion med AccessTeknik vilket resulterade i ett förvärv. Consilium Säkerhet ser en stor potential med förvärvet och välkomnar de tidigare ägarna Richard Virgili och Jim Borglin, till Consilium Säkerhet Syd AB. Vi ser framemot ett gott samarbete med AccessTekniks tidigare kunder och samarbetspartner.

AccessTeknik i Örestad AB grundades 2000 och har arbetat med brand- och säkerhetsinstallationer inom Skåne. Consilium Säkerhet Syd AB är ett marknadsbolag inom Consilium Safety Group och marknadsför och säljer Consiliums brandlarmsystem i Skåne, Blekinge och Småland i egen regi och med utvalda samarbetspartners.

På bild: Richard Virgili och Jim Borglin AccessTeknik gör säker bekräftelse med Ulf Petersson Regional Manager Nordics Consilium Safety Group