Jobba med oss

Consilium Säkerhet är ett ledande företag inom brand- och säkerhetssystem och vi är specialister på brand- och utrymningslarmsystem. Våra brand- och säkerhetssystem skyddar idag materiel och värden samt människor inom förskolor och gruppbostäder till stora komplexa anläggningar inom sjukvård och industri.

Lediga tjänster

ÖST

Säljare nykund – Consilium Säkerhet Öst

Som säljare till nya kunder – Hunter – kommer du att ansvara för bearbetning av främst elinstallatörer, fastighetsbolag och konsulter och sälja Consilium Säkerhets egenutvecklade säkerhetssystem inom brand- och gaslarm. Vi är verksamma i Storstockholmsregionen. Vi expanderar och vill gärna ha dig ombord som ”triggas” av att skapa nya relationer och tillväxt.

Servicechef - Consilium Säkerhet Öst

Som Servicechef i Storstockholm är du ansvarig för 12 kompetenta brandtekniker som skall bli fler. Consilium Säkerhet utvecklar, tillverkar och säljer egna säkerhetssystem inom brand- och gaslarm för fastigheter och industrier i olika miljöer. Du ingår i ledningsgruppen och du får möjlighet att bidra med din kompetens inom brandlarm. Med ditt moderna ledarskap ser du till att skapa tillväxt. Vi vill gärna se dig ombord på vår tillväxtresa.

Tekniker brandlarm – Consilium Säkerhet Öst

Consilium Säkerhet erbjuder egenutvecklade säkerhetssystem inom brand- och gaslarm och vi expanderar kraftigt i Stockholm. Vi söker fler tekniker till vårt kompetenta team.

Säljare eftermarknad – Consilium Säkerhet Öst

Som säljare för vår eftermarknad kommer du att ansvara för bearbetning av våra befintliga kunder i Storstockholm. Du säljer Consiliums Säkerhets egenutvecklade säkerhetssystem inom brand- och gaslarm. Vi expanderar och vi vill gärna ha dig ombord som kan utveckla relationen med våra befintliga kunder och skapa tillväxt. Vi ser fram emot att få träffa dig.
SYD

Projektledare brand- och säkerhetssystem – Consilium Säkerhet Syd

Consilium Säkerhet erbjuder egenutvecklade säkerhetssystem inom brand- och gaslarm och vi fortsätter expandera kraftigt i Skåne. Vi söker fler erfarna projektledare till våra kompetenta team i Malmö och Helsingborg.

Tekniker brandlarm – Consilium Säkerhet Syd

Consilium Säkerhet erbjuder egenutvecklade säkerhetssystem inom brand- och gaslarm och vi fortsätter expandera kraftigt i Skåne. Vi söker fler tekniker till våra kompetenta team i Malmö och Helsingborg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Våra värderingar

Organisationens DNA, de tre kärnvärdena – Kompetens – Flexibilitet – Engagemang –  genomsyrar allt vi gör i vår organisation. De är genetiskt en del av verksamheten, och hjälper oss långsiktigt att nå och bibehålla vår position i medvetandet hos människor i vår omvärld.

Kompetens

Vår sammanlagda erfarenhet gör att vi besitter en enorm kompetens. Det ger oss både stabilitet & trygghet, och är en bra grund för långsiktiga relationer till kunder och samarbetspartners. Kunskap är en styrka. Är man stark tar man ansvar. Tar man ansvar åstadkommer man hög kvalitet.

Flexibilitet

Genom att vara flexibla hittar vi möjligheter för våra kunder. Vi ger helt enkelt kunden lösningar på problemen, ibland redan innan de uppstår. Vi strävar efter att vara jordnära, personliga, och anpassningsbara. Hos oss finns det inga gränser och vi jobbar i en platt organisation. Vi drivs av en vilja att leverera ett mervärde i allt vi gör.

Engagemang

Vi är starkt engagerade i det vi gör och målet är alltid en nöjd kund. Vi lägger ner hela vår själ i uppdragen för att leverera det där lilla extra. Engagemanget genomsyrar verksamheten och hos oss är allting möjligt. Det finns inga problem som vi inte kan lösa genom att vara kreativa, positiva och engagerade. Vi håller alltid det vi lovar.

Consilium Safety Sweden AB

Syd

Malmö
Vevaxelgatan 11
212 41 MALMÖ 
Telefon: 040-36 50 60

Helsingborg
Florettgatan 27D
254 67 HELSINGBORG
Telefon: 042-453 03 79

 

Väst

Salsmästaregatan 21
422 46 HISINGS BACKA
Telefon: 031-710 79 00 

Öst

Hammarby Fabriksväg 25 
120 33 STOCKHOLM
Telefon: 08-563 05 200 

Vårt sortiment

  • Lösningar för brand-och gasdetektering
  • Olje-och gasledning läcksökning
  • Brandsläckningssystem och nödsystem avstängning
  • Instrumentering inklusive styrsystem för tankanläggningar och terminaler