När Norlander Zeelandia AB i Stenkullen, Lerum, uppgraderar och byter ut sitt brand- och utrymningslarm så levererar Consilium Säkerhet Göteborg dess nya brand- och utrymningslarmsystem via Lerums Lås och Larm AB.

Norlander Zeelandia AB ingår i den globala Zeelandiakoncernen, ett familjeägt företag med huvudkontor i Holland. Zeelandia grundades år 1900 och har idag över 3100 anställda i 31 länder, och har fullt fokus på bageriingredienser. Zeelandia har produktion i 23 länder och exporterar till mer än 60 länder. Zeelandias svenska huvudkontor, med produktion och lager, ligger i Stenkullen utanför Göteborg. Zeelandia har även även i Hörby i Skåne, i Stockholm i samarbete med Bagerigrossisten samt i Norrland i samarbete med lokala grossister.

Norlander Zeelandias lokaler i Stenkullen förses med ett interaktivt analogt adresserbart brandlarmsystem Consilium FG5000TM.