När ED Bygg Sverige AB uppför lokaler för City Gross, Apotek, garage och 427 lägenheter inom Kv Valhall, Hyllie, Malmö till Magnolia Bostad AB så levererar så levererar Consilium Säkerhet Malmö City Gross och Apotekets samt garaget brand- och utrymningslarm tillsammans med NEAB Gruppen, Norrköpings Elektriska i Skåne AB.

Kv Valhall, Hyllie Gärde, är ett kvarter med 427 hyresrätter kring en grön och välkomnande innergård. I halva markplan kommer City Gross att flytta in en stor, välsorterad matbutik. Andra halvan kommer inrymma ett stort parkeringsgarage med bilpool och laddningsstation för elbilar.

City Gross, Apoteket och garaget inom Kv Valhall Hyllie förses med ett interaktivt analogt adresserbart brandlarmsystem Consilium FG5000TMtillsammans med Utrymningslarm med talat meddelande från SAC Nordic och övervakad larmöverföring från AddSecure.

Bild/Illustration: Magnolia Bostad AB