Malmö 2019-10-31

När Er-Ho Bygg uppför en ny fastighet för partihandel och kontor till PoG Bygghandel, Beijers Byggmateriel, vid Center Syd i Löddeköpinge så levererar Consilium Säkerhet Malmö dess brand- och utrymningslarmsystem tillsammans med Öresundsteknik El AB Malmö.

PoG är sedan 1 oktober en del av Beijer Byggmaterial. Beijer Byggmateriel ingår i STARK Group och Stark Group är Nordens största distributör och distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige och Finland. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige och STARK i Finland.

Den nya fastigheten för PoG Bygghandel i Löddeköpinge förses med ett interaktivt analogt adresserbart brandlarmsystem Consilium FG5000TM tillsammans med övervakad larmöverföring från AddSecure.