Malmö 2019-11-08

I samband med att MVB bygger om och till tidigare fastigheter för anrika inredningsbutiken Thysells möbler i Anderslöv och skapar Familjens Hus för Curahill Fastigheter AB så levererar Consilium Säkerhet Malmö dess brand- och utrymningslarmsystem tillsammans med INSTA El Syd AB, Malmö.

Trelleborgs kommun och Region Skåne har tecknat långsiktiga hyresavtal med Curahill Fastigheter AB och inom fastigheten blir det ett tillgängligt vårdboende med 64 platser och en ny vårdcentral samt även praktiska utbildningslokaler och trivsamma utomhusmiljöer för sju förskoleavdelningar.

Familjens Hus i Anderslöv förses med ett interaktivt analogt adresserbart brandlarmsystem Consilium FG5000TM där bl.a. optiska rökdetektorer med inbyggd adresserbar siren CN-PYS kommer att skydda människor och värde tillsammans med övervakad larmöverföring från AddSecure.

Bild/Illustration: Curahill/Sydark Konstruera